Lid worden?

Op deze site heb je het een en andere kunnen lezen over onze vereniging en misschien zelfs al wat gezien of gehoord van onze vereniging. Op deze pagina vind je informatie over lid worden en/of het volgen van muzieklessen.

 1. (Opnieuw) Lid worden

Op zoek naar een leuke muziekvereniging voor een nieuwe uitdaging? Of misschien ben je al ooit lid geweest van een muziekvereniging en van plan om dit weer op te pakken. Je bent bij ons welkom!

Wat hebben we jou te bieden:

Een enthousiaste fanfare die mooie muziek wil maken maar ook een prettige sfeer belangrijk vindt!

We willen graag enthousiaste muzikanten ( opnieuw ) welkom heten die reeds muzikale ervaring hebben of bereid zijn een instrument te leren bespelen. Leeftijd is daarbij niet belangrijk, motivatie wel. 

Zoek je een uitdaging, een prettige vrije tijdsbesteding. ben je op maandagavond beschikbaar en ben je geïnteresseerd om ( opnieuw ) lid te worden van Muziekverereniging Beatrix, neem dan contact op via ons emailadres om een afspraak te maken.  Bellen mag ook: Henry Kompagnie 06-23460463 of Anneke Snijder 06-51809730

Je bent uiteraard van harte welkom op een van onze repetitieavonden! Kom gerust eens langs!

2. Opleidingen

De lessen gaan via de “HaFaBra muziekopleidingen’’. Dit is een vereniging van alle muziekverenigingen rondom Hardenberg en samen met de andere verenigingen zijn we in staat lessen op maat te organiseren.

We geven elk jaar op de basisscholen in Bergentheim muzieklessen voor allerlei muziekgroepen (met focus op blaasinstrumenten). Je kunt al starten met muzieklessen! Hieronder zie je het formulier; print de PDF die er onder staat uit, vul deze samen met ouder(s) in en breng ‘m naar Henry Kompagnie of Anneke Snijder of …. (je kunt bij alle leden terecht!).

Te printen formulier: aanmeldformulier2024